Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on hyvä vaihtoehto heille, jotka tarvitsevat säännöllistä kotisiivousta. Ylläpitosiivous toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko viikottain, kahden viikon, kuukauden välein tai sopimuksen mukaisesti.

43€/h sisältää arvonlisäveron.

Ilmainen tutustumiskäynti

Kertasiivous

Kertasiivous on loistava vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joka kaipaa apua siivoukseen satunnaisesti. Tällaisia tarpeita voivat olla:  kausittainen siivous tai juhlasiivous. Tuomme mukanamme puhdistusvälineet sekä aineet!

48€/h sisältää arvonlisäveron.

Varaa Kertasiivous

Muuttosiivous

Muuttaminen paikasta toiseen on itsestään stressaavaa.  Tämän lisäksi pitäisi vielä muuttosiivota entinen ja mahdollisesti tuleva asunto.  Kotivelhot tekee sen mielellään puolestasi, keskity vain muuttamiseen ja jätä siivous meidän huoleksi!

50€/h sisältää arvonlisäveron.

Varaa Muuttosiivous

Ikkunanpesu

Ikkunoiden peseminen voi olla rankkaa työtä, mutta palkinnoksi siitä saa loistavat ikkunat ja auringonvalo pääsee sisätiloihin paremmin.  Pesemme ikkunat puolestasi aina maaliskuusta aina lokakuuhun asti, säävarauksella.

48€/h sisältää arvonlisäveron.

Varaa Ikkunanpesu

Arvonlisäveroton siivous

Asiakas on oikeutettu arvonlisäverottomaan siivoukseen, silloin kun toimintakyky on alentunut joko sairauden, vamman tai iän vuoksi. Ylläpitosiivous toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko viikottain, kahden viikon, kuukauden välein tai sopimuksen mukaisesti.

35€/h Arvonlisäveroton

Varaa tutustumiskäynti