Ikkunanpesu

Tarvitsetko kenties ikkunanpesua?Valoa kotiin ikkunanpesulla!

Haluatko nauttia kirkkaasta auringonpaisteesta ja katsella maisemia kristallinkirkkaista ikkunoista? Meidän ikkunanpesupalvelumme tarjoaa sinulle loistavan ratkaisun! Pesemme ikkunat puolestasi ammattitaidolla aina maaliskuusta lokakuuhun asti, säävarauksella. Käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita, jotka eivät vahingoita ikkunanpuitteita tai ympäristöä.

Ikkunanpesuun sisältyy myös parvekelasien puhdistus ja mahdollisten sälekaihtimien ja karmien pölyjen pyyhintä. Mikäli ikkunoissa on irrotettavia ristikoita, poistamme ne pesun ajaksi. Suosittelemme ikkunanpesua keväisin ja syksyisin, jotta ikkunat pysyvät aina kirkkaina ja puhtaina.

Ikkunanpesun hinta määräytyy pestävien ikkunoiden määrän, koon ja korkeuden mukaan. Tarjoamme myös asiakaslähtöisiä räätälöityjä ratkaisuja, jotta voimme täyttää juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Tule ja nauti kirkkaasta näkymästä siisteistä ikkunoista – anna meidän huolehtia ikkunanpesusta!

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavna arkipäivänä kello 18 mennessä.

    Olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ehdot