Ikkunanpesu

Tarvitsetko kenties ikkunanpesua? Valoa kotiin ikkunanpesulla!

Ikkunoiden peseminen voi olla rankkaa työtä, mutta palkinnoksi siitä saa loistavat ikkunat ja auringonvalo pääsee sisätiloihin paremmin.  Pesemme ikkunat puolestasi aina maaliskuusta aina lokakuuhun asti, säävarauksella. Käytämme ikkunanpesussa aina mietoja ja ympäristöystävällisiä pesuaineita. Suosittelemme pesemään ikkunat sekä keväisin että syksyisin, silloin kun ikkunat näyttävät ja tuntuvat likaisilta.

Ikkunanpesu kattaa halutessanne myös parvekelasit. Ikkunanpesun yhteydessä pyyhitään myös karmit ja mahdolliset sälekaihtimet pölystä.
Mikäli ikkunoissa on irrotettavat ristikot, poistetaan nämä pesun ajaksi.

Ikkunanpesun hintaa vaikuttaa, pestävien ikkunoiden määrä, koko, pestävien pintojen määrä sekä korkeus. Mikäli ikkunassa on irrotettavat ristikot, nämä poistetaan ikkunanpesun ajaksi.

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavna arkipäivänä kello 18 mennessä.

    Olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ehdot