Kertasiivous

Tarvitsetko siivousta kerran?Kotisiivous kertaluonteisesti

Kertasiivous on ihanteellinen vaihtoehto sinulle, joka kaipaat apua siivoukseen ajoittain. Olipa kyseessä sitten sesonkisiivous, juhlasiivous tai yksinkertaisesti arjen helpotus, me räätälöimme jokaisen siivouksen yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Siivouksen sisältö suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä, jotta se vastaa täydellisesti hänen toiveitaan. Voimme käyttää ylläpitosiivouksen vakiosisältöä ja muokata sitä tarpeen mukaan. Tavoitteenamme on tehdä kodistasi siisti ja viihtyisä, juuri sellaisena kuin haluat sen olevan.

Meiltä saat aina selkeän hinta-arvion ennen siivousta, joten tiedät tarkalleen, mitä palvelu maksaa. Voit tilata palvelun helposti verkossa, ja asiakaspalvelijamme soittaa ennen siivousta varmistaakseen, sinun toiveesi siivouksen kannalta.

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavna arkipäivänä kello 18 mennessä.

    Olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ehdot