Kertasiivous

Tarvitsetko siivousta kerran?Kotisiivous kertaluonteisesti

Kertasiivous on loistava vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joka kaipaa apua siivoukseen satunnaisesti. Tällaisia tarpeita voivat olla: Kausisiivous, juhlasiivous tai sitten ilahdutat puolisoa tai ystävää kotisiivous lahjakortilla.

Jokaisen kertasiivouksen sisältö määritellään aina jokaisen tarpeeseen yksilöidysti ja asiakkaalle räätälöidään tarpeiden mukaisen siivouksen. Siivouksen suunitellussa voidaan käyttää ylläpitosiivouksen pohjaa ja lisätä tai poistaa sisältöä tarpeen mukaan.

Kertasiivouksien osalta saat meiltä aina suuntaa antavan hinta- arvion. Sisältö sovitaan puhelimella tai sähköpostilla. Mikäli tilaat palvelun verkossa, asiakaspalvelija soittaa ennen siivousta! Veloitus perustuu toteutuneeseen aikaan.

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavna arkipäivänä kello 18 mennessä.

    Olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ehdot