Keitä ovat nuo Kotivelhot ?

Meistä

Miten saamme aina parhaan lopputuloksen?Tarinamme

Tarinamme alkaa tammikuusta 2003, jolloin Tuija perusti toiminimen ” Siivoustuikku ”.  Tuo toiminimi toimi aina vuoteen 2020 asti, jolloin vaihdoimme toiminimestä  yhtiömuotoa osakeyhtiöksi.  Samalla yrityksestä tuli perheyritys.

Olemme toimineet alalla jo 18 vuoden ajan, meillä on kokemusta sekä tietoa ja taitoa myös haastavimmissa siivouskohteissa toimimisesta.  Kotivelhot pyrkivät kehittämään siivousalasta entistä laadukkaamman huomioimalla sen että jokainen koti on erilainen.  Laadun salaisuus piilee siinä, että kysymme asiakkaalta aina siivousta koskevat toiveet ja toteutamme ne parhaamme mukaan.  Millaisia toiveita sinulla olisi siivouksen suhteen?

Arvomme

 • Joustavuus

  Palvelussamme on tärkeää se että asiakas voi muokata palveluaan joustavasti tarpeensa mukaan. Mikäli siivoukselle tulee yllättävä este, emme veloita peruuttamisesta mitään!
 • Luottosiivooja

  Meidän asiakkailla käy aina sama luottosiivooja, sillä tuttu siivooja tietää talon tavat sekä mahdolliset lisätoiveet. Luottosiivooja tuo palveluun jatkuvuutta ja turvallisuuden tunnetta.
 • Luotettavasti & Laadukkaasti

  Kotisiivoukset toteutetaan aina luotettavasti sekä laadukkaasti. Kaikkia palvelujamme koskee laatu takuu!
 • Ympäristöystävällisyys

  Valitsemme huolellisesti parhaat ja luonnollisimmat puhdistusaineet, jotka antavat uskomattoman laadukkaita tuloksia.