Keitä ovat nuo Kotivelhot ?

Meistä

Miten saamme aina parhaan lopputuloksen?Tarinamme

Tarinamme juontaa juurensa jo vuoteen 2003, jolloin Tuija perusti toiminimen ”Siivoustuikku”. 20 vuoden aikana olemme hioneet tietotaitomme huippuunsa ja käyneet läpi kaikenlaisia siivouskohteita. Nykyisin toimimme perheyrityksenä, jonka tavoitteena on kehittää siivousalaa entistäkin laadukkaammaksi. Kotivelhot ymmärtää, että jokainen koti on yksilöllinen, ja siksi pyrimme aina ottamaan huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Laadukas siivous lähtee aina asiakkaan tarpeiden kartoituksesta, jotta voimme tarjota juuri sellaista siivouspalvelua, jota asiakas tarvitsee. Joten kerro meille, millaisia toiveita sinulla on siivouksen suhteen – teemme kaikkemme, jotta saat juuri sellaisen siivouskokemuksen, jota toivot!

Arvomme

 • Joustavuus

  Palvelussamme on tärkeää se että asiakas voi muokata palveluaan joustavasti tarpeensa mukaan. Mikäli siivoukselle tulee yllättävä este, emme veloita peruuttamisesta mitään!
 • Luottosiivooja

  Meidän asiakkailla käy aina sama luottosiivooja, sillä tuttu siivooja tietää talon tavat sekä mahdolliset lisätoiveet. Luottosiivooja tuo palveluun jatkuvuutta ja turvallisuuden tunnetta.
 • Luotettavasti & Laadukkaasti

  Kotisiivoukset toteutetaan aina luotettavasti sekä laadukkaasti. Kaikkia palvelujamme koskee laatu takuu!
 • Ympäristöystävällisyys

  Valitsemme huolellisesti parhaat ja luonnollisimmat puhdistusaineet, jotka antavat uskomattoman laadukkaita tuloksia.