Muuttosiivous

Tarvitsetko apua muuttosiivouksen kanssa?Muutto ilman stressiä!

Siirry uuteen kotiin stressittömästi ja anna ammattilaisten hoitaa muuttosiivous puolestasi! Muuton yhteydessä on jo tarpeeksi stressaavaa, joten anna meidän hoitaa likaisen työn puolestasi. Muuttosiivouksemme kattaa kaiken, aina yksittäisistä huoneista koko asunnon siivoukseen.

Käytämme vain parhaita mahdollisia siivousaineita ja -välineitä takaaksemme, että vanha kotisi jätetään virheettömään kuntoon ja uusi kotisi on valmiina vastaanottamaan sinut. Meillä on vuosien kokemus muuttosiivouksesta, ja tiedämme tarkalleen, miten jokainen pinta puhdistetaan tehokkaasti ja turvallisesti.

Muuttosiivouksen hinta määräytyy yleensä asunnon koon ja kunnon mukaan, mutta voit aina pyytää meiltä hinta-arvion etukäteen. Kun käytät ammattilaisiamme muuttosiivouksessa, voit olla varma, että jätät hyvän vaikutelman vanhasta kodistasi ja aloitat uuden elämän puhtaalta pöydältä uudessa kodissasi. Joten jätä muuttosiivous meidän huoleksemme ja nauti vaivattomasta muutosta!

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavna arkipäivänä kello 18 mennessä.

    Olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ehdot