Siivouspalvelut

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on hyvä vaihtoehto niille, jotka kaipaavat säännöllistä kotisiivousta. Palvelu toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan joko viikoittain, kahden viikon tai kuukauden välein tai sopimuksen mukaisesti.”

Kertasiivous

Kertasiivous on loistava vaihtoehto henkilölle, joka tarvitsee apua siivoukseen satunnaisesti, kuten kausi- tai juhlasiivouksen yhteydessä. Kertasiivous voi myös olla mainio tapa ilahduttaa puolisoa tai ystävää kotisiivouslahjakortilla.

Ikkunanpesu

Ikkunoiden peseminen voi olla rankkaa työtä, mutta puhtaat ikkunat ovat sen arvoisia. Me voimme huolehtia ikkunoidesi pesusta maaliskuusta lokakuuhun säävarauksella, jotta saat nauttia auringonvalosta sisätiloissa paremmin. Anna meidän hoitaa työ puolestasi ja nauti kauniista näkymistä.

Muuttosiivous

Muutto on usein jo itsessään stressaava tilanne, ja muuttosiivouksen tekeminen voi lisätä kuormitusta entisestään. Ammattilaisen käyttäminen muuttosiivouksessa voi siksi olla suositeltavaa, sillä silloin voit luottaa siivouksen laatuun ja keskittyä muihin muuttoon liittyviin asioihin.

Hinnasto

Korjattu ja muokattu versio:

Kotivelhoilta saat selkeän hinnan ilman ylimääräisiä kustannuksia puhdistusvälineistä tai aineista, emmekä veloita myöskään matkakustannuksia. Hinnastomme on voimassa arkisin klo 8–18.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea? Kotisiivouslahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävääsi! Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ja voit itse määrittää sen arvon