Siivouspalvelut

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on hyvä vaihtoehto heille, jotka tarvitsevat säännöllistä kotisiivousta. Ylläpitosiivous toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko viikottain, kahden viikon, kuukauden välein tai sopimuksen mukaisesti.

Kertasiivous

Kertasiivous on loistava vaihtoehto sellaiselle henkilölle, joka kaipaa apua siivoukseen satunnaisesti. Tällaisia tarpeita voivat olla: Kausisiivous, juhlasiivous tai sitten ilahdutat puolisoa tai ystävää kotisiivous lahjakortilla.

Ikkunanpesu

Ikkunoiden peseminen voi olla rankkaa työtä, mutta palkinnoksi siitä saa loistavat ikkunat ja auringonvalo pääsee sisätiloihin paremmin.  Pesemme ikkunat puolestasi aina maaliskuusta aina lokakuuhun asti, säävarauksella.

Muuttosiivous

Muutto on jo itsestään melkoinen urakka, muuttosiivous voi lisätä huomattavasti muuton stressiä, tämän vuoksi muuttosiivouksen on suositteltavaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi.

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!