Ylläpitosiivous

Miltä kuulostaisi jos kotonasi käy siivooja säännöllisesti?Kotisiivous säännöllisesti

Ylläpitosiivous on hyvä vaihtoehto heille, jotka tarvitsevat säännöllistä kotisiivousta. Ylläpitosiivous toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti joko viikottain, kahden viikon, kuukauden välein tai sopimuksen mukaisesti.  Siivouksen sisältö ja toistuvuus räätälöidään aina asiakaslähtöisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi.

Siivousten sisältö suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä ja pohjana käytämme vakioitua ylläpitosiivouksen sisältöä, joka muokataan aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Asiakas voi lisätä palveluun lisäpalveluja, sen mukaan kuin niitä tarvitsee.  Tämän lisäksi vakioasiakkaan kotiin voidaan tehdä satunnaisia suursiivouksia, ikkunanpesuja sekä muuttosiivouksia samaan sopimusasiakkaan tuntihintaan.

Arvonlisäverottomuus

Tätä jokainen ei välttämättä tiedäkään!  Kotisiivouksen on mahdollisuus saada arvonlisäverottomasti.  Asiakas on oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun, mikäli toimintakyky on heikentynyt joko iän, sairauden tai vammautumisen takia.

Arvonlisäverottomaan siivoukseen ei tarvitse lääkärintodistusta, voimme arvioida oikeuden ilmaisella arviointikäynnillä!

Kotitalousvähennys 2022!

Kotitalousvähennys nousee ensi vuonna 40 prosentista 60 prosenttiin.  Kotitalousvähennyksen hakeminen on edelleen helppoa, sillä Kotivelhot lähettää asiakkailleen vuosikoosteen palvelujen ostoista.

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavna arkipäivänä kello 18 mennessä.

    Olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ehdot