Ylläpitosiivous

Miltä kuulostaisi jos kotonasi käy siivooja säännöllisesti?Kotisiivous säännöllisesti

Ylläpitosiivous on loistava vaihtoehto sinulle, joka arvostat säännöllistä ja ammattitaitoista siivousta kotona. Räätälöimme ylläpitosiivouksen juuri sinun tarpeisiisi, olipa kyse sitten viikoittaisesta, kahden viikon tai kuukauden välein toteutettavasta siivouksesta. Voit luottaa siihen, että kotisi on aina puhtaan ja raikkaan tuntuinen.

Ylläpitosiivouksen sisältö suunnitellaan yhdessä kanssasi ja voit aina lisätä siihen tarvittaessa lisäpalveluita. Ammattitaitoiset siivoojamme käyttävät parhaita siivousmenetelmiä ja -välineitä, jotta kodissasi saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Sinun ei tarvitse huolehtia siivousaineista tai tarvikkeista, sillä ne sisältyvät aina palveluun.

Vakioasiakkaanamme voit myös nauttia satunnaisista suursiivouksista, ikkunanpesuista ja muuttosiivouksista samaan edulliseen tuntihintaan. Me teemme kaikkemme, jotta kotisi on aina siisti ja viihtyisä paikka elää. Tilaa ylläpitosiivous ja nauti puhtaasta kodista ilman huolta siivouksesta!

Arvonlisäverottomuus

Tätä jokainen ei välttämättä tiedäkään!  Kotisiivouksen on mahdollisuus saada arvonlisäverottomasti.  Asiakas on oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun, mikäli toimintakyky on heikentynyt joko iän, sairauden tai vammautumisen takia.

Arvonlisäverottomaan siivoukseen ei tarvitse lääkärintodistusta, voimme arvioida oikeuden ilmaisella arviointikäynnillä!

Kotitalousvähennys 2022!

Kotitalousvähennys nousee ensi vuonna 40 prosentista 60 prosenttiin.  Kotitalousvähennyksen hakeminen on edelleen helppoa, sillä Kotivelhot lähettää asiakkailleen vuosikoosteen palvelujen ostoista.

Hinnasto

Kotivelhoilla on yksi selkeä hinta, etkä maksa ylimääräistä puhdistusvälineistä tai aineista.  Emme myöskään veloita matkakustannuksia.   Hinnasto on voimassa:  Arkisin 8 – 18 välisenä aikana.

Yllätä ystäväsi tai läheisesi lahjakortilla!

Haluaisitko helpottaa ystäväsi tai läheisesi arkea?  Kotisiivous lahjakortti on loistava idea ilahduttaa ystävää!  Lahjakortti on voimassa 12 kuukauden ajan ja voit itse määrittää lahjakortin arvon!

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme sinulle viimeistään seuraavna arkipäivänä kello 18 mennessä.

    Olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön ehdot